Notebook Veri Kurtarma

Notebook Veri Kurtarma

Diz üstü bilgisayarlarda çok sık rastlanan verilerin kaybolması ve kullanılamaması en büyük problemlerden biri olarak görülmektedir. Bu problemi çözmek için tüm hizmetlerimizi siz müşterilerimize sunmaktayız. Notebook harddisk veri kurtarma işlemi sayesinde diz üstü bilgisayarınızda bulunan tüm uzantılı dosyaları kurtarabilirsiniz. Eğer bir program indirmiş iseniz ve tekrardan bu programı indirerek zaman kaybetmek istemiyorsanız.

Bizlere başvuru yapabilir ve hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Sizlere en iyi hizmeti verebilmek için son teknoloji ve en yeni programlarımızı kullanmaktayız. Bilgisayarınızı bizlere teslim ettiğiniz durumda gün içerisinde tekrardan alabilecek ve bilgisayarınızı kullanmaya devam edebileceksiniz. Firma olarak en iyi hizmeti verdiğimizi ve diğer firmalardan daha az ücretlerle bilgisayardaki dosyalarınızı kurtaracağımızı söylemek isteriz.

Notebook Verileri Nasıl Kurtarılır?

Diz üstü bilgisayarların parçaları yan yana olduğundan dolayı ve sistemlerde daha hızlı problem oluşabiliyor. Bu problemlerin önüne geçmek ve sizlerin bilgisayarını daha iyi bir hale getirebilmek için en iyi hizmeti vereceğimizden şüpheniz olmasın. Notebook harddisk veri kurtarma işlemi sayesinde tekrardan verilere ulaşabilir ve kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Notebook Hard Disk Tamiri

Bilgisayarların çökmesi ve içlerinde virüs bulunmasındaki problemi çözmek için hard diskteki sorunları ortadan kaldırmak gerekir. Bizler de notebook harddisk veri kurtarma ve temizleme işlemini gerçekleştirerek diskinizin tamirini gerçekleştiriyoruz. Tekrardan kullanabilmeniz için de diskin güvenlik seviyesini de arttıracağımız konusunda emin olabilirsiniz. Kısa süre içerisinde diskinizi tamir edecek ve tekrardan kullanabilmeniz için olanak sağlayacağız.

 

Devamı

Raw’a dönüşmüş diskten veri kurtarma Mümkünmüdür?

Söz konusu sorunun çözümü anlatılmadan önce söz konusu sorunun üzerinde kısaca durmak konunun bütünüyle anlaşılması adına çok yararlı olacaktır. Raw sorunu yaşayan hard diskler genellikle dosya depolama işlevini yerine getirmeyen ve algılanmayan bir yazılımsal problem olarak karşımızda yer almaktadır. Kesinlikle ama kesinlikle donanımsal yani hasara uğramış bir sorun olmayıp yazılımla düzeltilebilecek teknik beceri isteyen sorun olma özelliğine sahip olmaktadır. Bu bakımdan söz konusu sorunun düzeltilmesi için lisanslı birkaç yazılımla bu sorundan kurtulmak ve raw’a dönüşmüş diskten veri kurtarma? Mümkündür. For Dos programı en fazla piyasada bu iş için kullanılan yazılımların başında gelmektedir. Bu yazılımla şu yöntemler işlenerek veri kurtarma mümkün olacak ve Raw sorunu kendiliğinden çözülecektir.  Bir ISO formatlı program niteliği taşımakta olan bu yazılım CD Writer programları aracılığıyla boot edilerek ilk önce boot işlemleri tamamlanır. Ardından programı başlatarak Advanced features menüsüne tıklıyoruz. Karşımıza gelen Capacity to Max sekmesine tıklayarak kısa bir tarama testine tabi tutuyoruz. Test aşamamız tamamlandıktan sonra söz konusu program işlevini tamamlayarak raw’a dönüşmüş diskten veri kurtarma? Bakımından Disk Internals Partition Recovery yazılımı üzerinden raw olmuş bölümü seçip bunu alttaki Ntfs ile değiştirmek üzere seçiyoruz. Böylelikle verileri raw’a kurtarmış olarak sorundan kurtulmuş oluyoruz. Bununla birlikte veri kurtarma merkezleri de bu sorunun çözümü adına kurulmuş uzman merkezlerdir.

Devamı

Laptop Fotoğraf Ve Dosya Kurtarma

Laptop Fotoğraf Ve Dosya Kurtarma

Laptoplarınızda bulunan çeşitli dosyaların tekrar kurtarılmasına ve en kaliteli teknolojileri kullanarak tekrardan dosyalarınıza sahip olmanız için çabalıyoruz. Böylelikle kolay bir şekilde kendi dosyalarınıza ulaşabiliyorsunuz. Laptop veri kurtarma hizmetimiz acil durumlara göre fiyatlandırma yapılmaktadır.

Örneğin aynı gün içerisinde bakılmasını istiyorsanız ve içerisinde bulunan bilgiler bir kaç gün içerisinde size lazımsa bu hususta ek ücret gerçekleştiriyoruz. Böylelikle daha hızlı bir şekilde dosyanıza ulaşmış oluyorsunuz. Kullanmış olduğumuz sistemler bilgisayarınızda bulunan tüm eski dosyalara kolay bir şekilde ulaşabiliyor ve içerisindeki bilgileri alabiliyor. Size en kaliteli hizmeti verebilmek için, en gelişmiş teknolojileri kullandığımızı da söylemek isteriz. Böylelikle kolay bir şekilde kendi bilgilerinize tekrardan ulaşabilecek ve eski dosyaları kaybetmenize engel olacağız.

Laptop Belleğinde Bulunan Dosyaları Kurtarma

Laptop belleğinde bulunan tüm bilgilerin size aktarılması için çeşitli yazılımları kullanmaktayız. Kullandığımız yazılımlar son derecede güvenli ve cihazınıza zarar vermeyecektir. Laptop veri kurtarma hizmetimiz profesyonel uzmanlarımız tarafından gerçekleşmekte ve cihazlarınızın içerisindeki bilgilerin hiçbirine zarar gelmeden yapılmaktadır. Firma olarak en büyük amacımız sizlerin verilerini zarar görmeden kurtarmaktır.

Laptopta Bulunan Özel Dosyaları Kurtarma

Dosya içeriğiniz ne olursa olsun ve kimsenin görmesi gerekmiyorsa bizlere başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yaptığınız taktirde tüm dosyalarınızı kurtaracak ve kısa süre içerisinde size belgeler dahilinde getireceğiz. Laptop veri kurtarma hizmetimiz son derece güvenli ve en kaliteli donanmalar ile yapılmaktadır. Cihazınızda bulunan tüm belgeleri en ince ayrıntısına kadar kurtarabilirsiniz.

 

Devamı

Hard Diskten Data Kurtarma

Hard Diskten Data Kurtarma

Bilgisayarınızda yer alan diskiniz bir süre sonra problem çıkartabilir ve dosyalarınız problemli olan disk içerisinde yer alabilir. Bizler de o dosyaların tekrardan kullanılabilmesi için hizmet vermekteyiz. Verdiğimiz hizmet sayesinde kısa süre içerisinde tekrardan bilgisayarınızı kullanmaya başlayabilir ve diskinizde herhangi bir problem oluştuğunu varsaymadan bilgisayarı kullanmaya devam edebilirsiniz.

           Harddiskten data kurtarma işleminin gerçekleşmesi ve bilgisayarınızın içerisindeki virüsün temizlenmesi için, hard diskinizi temizliyor daha sonradan daha güvenli bir kullanım seçeneğini sizlere sunuyoruz. Eğer bilgisayar virüs kapmışsa ve diskinizdeki dosyaların virüslü olduğunu düşünüyorsanız bizlere başvuru yapabilirsiniz. İşletim sisteminin çökmesine sebep olan çeşitli virüsler bulunmaktadır. Bu virüslerin temizlenmesi için de hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Firma olarak işletim sisteminin çökmesine sebep olan tüm unsurları kaldırıyoruz.

Hard Disk Onarma ve Veri Kurtarma

Bilgisayar modeliniz ve hard disk modeliniz çok eski olabilir. Biz bunların hiçbir şekilde engel çıkarmaması ve problemlerin oluşmaması için harddiskten data kurtarma işlemini gerçekleştirmekteyiz. Kullandığımız programlar son derece profesyonel ve yararlı programlardır. Bu programlar sayesinde kısa sürede verilere ulaşabilirsiniz.

Hard Disk Virüs Temizleme

Diskinizde çeşitli virüsler kendiliğinden oluşabilir ve bilgisayarınızda birçok tehdit oluşturabilir. Bu tehditler yüzünden bilgisayar tamir merkezlerine daha çok para ödemeniz mümkün hale gelecektir. Oluşacak tehditler yüzünden daha fazla para ödememek için harddiskten data kurtarma ve virüs temizleme hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Eğer dilerseniz tüm diskinizi biçimlendirerek, sıfır bir kullanıma hazırlayabiliriz.

 

Devamı

Verilerim silindi nasıl kurtarabilirim

Antalya Data kurtarma olarak bilgisayar kullanıcılarının en büyük kâbusu olan veri kaybı sorununu ortadan kaldırmaktayız. Artık veri kaybı yaşama korkusu yok, çünkü Antalya Data kurtarma hizmetini siz değerli müşterilerimize en güvenli şekilde vermekteyiz. Bilgisayarınızın ekranında hata mesajı varsa ya da bilgisayarınızın hard diskinden garip sesler geliyorsa verileriniz tehlike altında demektir. Bu durumda bilinçsizce karıştırmak verilerinizi sonsuza kadar kaybetmenize sebep olacağı için kesinlikle karıştırmadan Antalya Data kurtarma hizmetimizden yararlanmalısınız. Data kaybı şirketler ve kamular için büyük önem taşımaktadır. Adeta arşiv vazifesi gören verilerin silinmesi maddi manevi zararlara yol açmaktadır. Antalya Data kurtarma hizmeti ile en büyük sorununuza çözüm getirmekteyiz. Veri kaybının birçok sebebi bulunmaktadır. Aşırı tozlanmış hard disk, sıvı dökülmesi, darbe, düşme, kullanıcı hataları, üretim hataları, format atılması gibi sebepler verilerinizin silinmesine neden olmaktadır. Antalya Darta kurtarma olarak veri kaybının nedeni ne olursa olsun silinen verilerinizi geri getirmekteyiz. Uzman ekibimiz Data kurtarmanın gizlilik içinde verilmesi gerektiğinin bilincinde olan kişilerdir. Bu konuda oldukça hassas davranarak verileriniz ve kimlikleriniz hakkında kimseye bilgi verilmemektedir. Antalya Data kurtarma olarak müşterilerimize uygun fiyatlarla en kaliteli hizmeti sunarak kazandığımız güven sayesinde bu günlere geldik ve en seçkin firmalar arasındaki yerimizi aldık. Verilerinizi güvenle geri almak için Antalya Data kurtarma hizmetimizden yararlanmanız firmamızın ayrıcalığını görmenizi de sağlayacaktır.

Devamı

Veri kurtarmada profesyonel çözüm

Birçok firma ve servisler veri kurtarma hizmetini verdiklerini söylerler, ancak ne derece güvenlidir bilemezsiniz. Çünkü veri kurtarma uzmanlık gerektirdiği gibi temiz ve özel bir ortamda gerektirmektedir. Antalya Veri Kurtarma hizmeti ile tüm müşterilerimizin beklentilerine cevap vermekteyiz. Veri kaybı genellikle aşırı tozlanmış hard disk, aşırı ısınma, kullanıcı hataları, format atılması, sıvı dökülmesi, düşme ya da darbeye maruz kalma gibi sorunlardan kaynaklanmaktadır. Verileriniz silindiği zaman artık üzülmeyin, Antalya veri kurtarma hizmetimiz ile silinen verilerinizi geri getiriyoruz. Masaüstü bilgisayar, Notebook, flaş disk, hard disk, dijital kamera gibi cihazlarınızdan siline verilerinizi sizlere en güvenli şekilde geri getirmekteyiz. Antalya veri kurtarma olarak şirketler ve kamular için veri kaybının ne kadar önemli olduğunu biliyor ve en hızlı ve güvenli bir şekilde verilerini geri getirerek büyük zararlarda kurtarıyoruz. Antalya veri kurtarma hizmetimizde en çok titizlik gösterdiğimiz bir konu ise gizliliktir. Bu konuda müşterilerimizin güvenini kazanmış olmanın gururunu taşımaktayız. Verileriniz ve kimliğiniz hakkında üçüncü şahıslara kesinlikle bilgi verilmemektedir. Antalya veri kurtarma olarak yılların deneyimi ve tecrübesine sahip olan firmamız marka ve model ayırmadan her türlü dijital cihazlardan verilerinizi kurtarmaktadır. Veri kurtarma uzmanlık gerektiren bir iştir ve temiz bir ortamda yapılması gerekir. Antalya veri kurtarma hizmeti uzman ekibimiz tarafından laboratuar ortamında modern cihazlarla yapılmaktadır. Verilerinizi güvenle geri almak için Antalya veri kurtarma ilk tercihiniz olmalıdır.

Devamı
Bilgi Almak İçin Şimdi Arayın!